diumenge, 1 de febrer del 2009

Es constitueix l'agrupació local del BLOC JOVE de la conca del Vernissa

Aitana Múria Pérez podria convertir-se en la primera secretària local de l'agrupació.

El passat 27 de desembre de 2008 va tenir lloc a Almiserà una assemblea per a iniciar l'activitat del BLOC JOVE de la conca delVernissa. Els participants van voler aportar propostes en clau positiva, tot i que també es va deixar constància de la necessitat d'atendre els desficacis que es donen a alguns dels nostres municipis. "Pel que fa a Alfauir, hi ha una evident preocupació sobre l'actual redacció del nou PGOU, ja que està en l'aire la inlusió del camp de golf i la macrourbanització. Els PGOU també són temes fonamentals a tractar tant a Almiserà com a Castellonet de la Conquesta". A l'acte es va marcar una agenda d'activitats que s'anirà donant a conèixer a mesura que avance l'any.

Pel que fa a l'organització, Aitana Múria podria ocupar la primera secretaria local de l'agrupació, a més de l'àrea de Drets socials i Igualtat. Jordi Puig es podria fer càrrec de l'àrea d'Organització i Educació i cultura aniria a càrrec de Maria Martínez. Xavier Martínez assumeix Desenvolupament sostenible (que inclou al seu si economia i territori). L'organigrama, a més, preveu quatre vicesecretaries, per atendre les diferents realitats locals dels municipis, que recauen en Frederic Artés, J. B. Català, Rosa Artés i Lara Camarena.

Per a ratificar la candidatura elaborada en l'assemblea, el BLOC JOVE de la conca del Vernissa ha organitzat un sopar obert a militants i simpatitzants, que tindrà lloc el proper 7 de març al restaurant l'Ocell d'Alfauir. "Des de l'organització, animem els i les joves a acudir per tal de recolzar aquesta nova iniciativa de dinamitzar els nostres municipis".