divendres, 30 de gener del 2009

El BLOC JOVE convoca el II congrés comarcal per al proper dissabte 7 de febrer

El passat dissabte es va reunir la Comissió Organitzadora del Congrés del BLOC JOVE, amb l'objectiu de perfilar els detalls del proper congrés dels joves nacionalistes de la comarca. Ací vos presentem algunes de les activitats.



En la reunió va estar present el secretari d'organització del BLOC JOVE, Jordi Aura. Al llarg de la reunió, Aura va voler donar el seu suport als actes de dinamització que s'estan duent a terme des de la comarca i va animar a plantejar un congrés valent, que demostre que el BLOC JOVE és una opció juvenil de primer ordre que pot recollir les reivindicacions dels joves valencians.

Per encarar el ritme precongresual, El BLOC JOVE comarcal ha iniciat un procés de recollida de propostes a través de la pàgina web www.joves.info, sota el lema "+ idees, + treball", per tal de presentar una anàlisi "crítica i rigorosa" de la comarca.

Activitats: Xavi Castillo i un TELP.

Dintre del congrés, a banda de la renovació de projectes i persones, cal destacar les activitats programades. En primer lloc, tindrà lloc un Taller de l'Espai Lingüístic Personal, a càrrac de Ferran Suay; el TELP és un curs de formació en què a través d’una eina com la Psicologia adquirirem una sèrie de recursos que ens ajudaran a afrontar situacions de conflicte lingüístic.

A més, a les 22:00 h. s'ha programat l'actuació de la companyia teatral Pot de Plom, amb Xavi Castillo al capdavant, que actuarà amb l'obra Popurri de Pot de Plom, un nou espectacle que ens mostrarà les millors escenes i personatges d'aquest actor valencià.