dimarts, 10 de març del 2009

Aitana Múria és elegida nova secretària local del BLOC JOVE de la conca del Vernissa


A l'acte es va realitzar també un xicotet homenatge a la dona, amb la lectura d'uns poemes amb veu femenina per part d'alguns dels nostres companys.


El dissabte 7 de febrer tingué lloc a Alfauir l'acte de ratificació de la candidatura presentada en la darrera assemblea d'Almiserà. Aitana Múria fou elegida secretària local amb el suport de tots els presents i encapçala una executiva ampla que treballarà per aportar propostes noves i engrescadores als municipis de la conca del Vernissa.

Per tal d'encarar amb precisió el treball de cada realitat local, hi ha 4 vicesecretaries, a càrrec de Rosa Artés, Alba Cabanilles, Federic Artés i Lara Camarena. L'àrea d'organització anirà a càrrec de Jordi Puig i J. Benet Català, qui assumeix la tresoreria. Educació i cultura serà responsaibilitat de Maria Martínez i Josep Francesc Fayos. L'àrea de Desenvolupament sostenible, que inclou al seu si economia i territori la duran Xavi Martínez, Borja Pardo, Marc Martínez i Vicent Faus. Aitana Múria assumeix, també, l'àrea de Drets socials i igualtat; i Claudi Faus s'encarregarà de l'àrea de Joventut.

El sopar va acabar amb la lectura de diversos poemes, de Maria-Mercé Marçal, entre d'altres, per part d'alguns dels nostres membres. En l'acte es va destacar que, com deia C. Llorca,  “volem que açò no es quedara només en la celebració d’un dia, sinó, amb la determinacío ferma de tots, homes i dones, poder arribar a una societat més igualitària”. Cal recordar que el BLOC JOVE ha encetat just aquest cap de setmana la campanya “Construïm l'any de les dones”, amb què volem que “les reivindicacions de les dones estiguen presents de forma transversal durant tot l’any”.